Περικάρπιο φορετό Sport 03-2-001
8,00 €
Από ύφασμα διπλής ελαστικότητας, αεριζόμενο και αντιεφιδρωτικό. Ιδανικό για αθλητικές δραστηριότητες. Πλένεται. Αμφιδέξιο.
ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ
Απλές κακώσεις καρπού
ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
| Μέγεθος | small | medium | large | x-large |
| Περίμετρος Καρπού (cm) | 14-16,5 | 17-19 | 19-22 | 22-24,5 |
| Μέγεθος | LARGE, MEDIUM, SMALL, X-LARGE |
|---|
Σχετικά προϊόντα
Δέστρα Επικονδυλίτιδος με Pad 03-2-008
Kατασκευή από «neoprene» πάχους 3mm. Το πίεστρο χρησιμεύει για την απαιτούμενη δυναμική συμπίεση στον έσω ή έξω κόνδυλο. Η αυτοκόλλητη δέστρα σταθεροποιεί τα μαλακά μόρια και τους ιστούς. Χρώμα: Μαύρο Mέγεθος: One Size
Ενδείξεις
- Πρόληψη και αποθεραπεία της επικονδυλίτιδος αγκώνος
- Ιδανικό για αθλητικές δραστηριότητες
Ελαστικό Γάντι Συμπίεσης 03-2-071
Νάρθηκας απαγωγής αντίχειρα 03-2-068
Aνατομικά διαμορφώσιμος μεταλλικός νάρθηκας για τον αντίχειρα και την καρπομετακαρπική άρθρωση (CMC), επενδεδυμένος με “Thermoactive AirSanmed” υλικό που επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει. Περιορίζει το εύρος της κίνησης του αντίχειρα και τον σταθεροποιεί σε θέση απαγωγής, επιτυγχάνοντας προοδευτική θεραπεία. Φέρει δύο ιμάντες περίδεσης στον καρπό και στον αντίχειρα για πλήρη ακινητοποίηση.
Νάρθηκας αρθρίτιδας “Ulnar Deviation” 03-2-033
Νάρθηκας καρπού-αντίχειρα “RTS” 03-2-065
Κατασκευή από υψηλής ποιότητας “Unipren” υποαλλεργικό και αδιάβροχο υλικό. Διαθέτει ανατομικά διαμορφωμένη παλαμιαία λάμα αλουμινίου. Δυνατότητα πλήρους ακινητοποίησης του αντίχειρα με τη χρήση προσθαφαιρούμενης ειδικής μεταλλικής λάμας. Φέρει εσωτερικό ιμάντα περίδεσης καρπού καθώς και δύο εξωτερικούς για σωστή εφαρμογή. One Size.
*Καλύπτει περίμετρο καρπού από 13cm έως 24cm
Νάρθηκας ωλένιας νευρίτιδας 03-2-077
Κατασκευή από ύφασμα τριών στρωμάτων: Εξωτερική επένδυση από αυτοκόλλητο polyamide και εσωτερικά από foam «Unipren» και «Jersey». Ειδικά σχεδιασμένος για τη βελτίωση της ωλένιας νευρίτιδας συγκρατώντας ταυτόχρονα την άρθωση του αγκώνος στην επιθυμητή θέση έκτασης. Φέρει διαμορφώσιμες λάμες αλουμινίου για τον περιορισμό της κάμψης ώστε να ελαχιστοποιείται ο πόνος. Ο νάρθηκας είναι ελαφρύς, δύναται να χρησιμοποιηθεί και κατά την διάρκεια της νύχτας, αποτρέποντας την ακούσια κάμψη του αγκώνος. Στην περιοχή της κοιλότητας του αγκώνος ο νάρθηκας είναι ανοιχτός, για λόγους υγιεινής φροντίδας, και αλλαγής των επιδέσμων χωρίς να αφαιρείται (αν έχει προηγηθεί χειρουργείο). Αμφιδέξιος. One Size.
Περίμετρος βραχίονος (cm) 22 έως 36
